Toimitusehdot

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Mikkelin Musiikki ei vastaa mahdollisista painovirheistä nettisivuston hinnoissa. Mikkelin musiikki pidättää oikeuden tilauksen perumiseen hintavirheiden kohdalla. Pidätämme myös oikeuden hintoihin mikäli nettisivuille on jäänyt ns. vanhoja hintoja koska hinnat muuttuvat jatkuvasti. Kysy päivän hinta suoraan Mikkelin musiikin henkilökunnalta.

Maksutavat

Mikäli haluat tilata tuotteen liikkeestämme, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimella, jolloin voimme sopia lähetys/maksuasiat. Lähetämme laskun sinulle sähköpostiin, kun olet maksanut ja suoritus näkyy tilillämme, laitamme paketin tulemaan matkahuollon kautta. Lähetyskulut lisätään tuotteeen hintaan.

Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet mahdollisimman pian, heti kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä. Ensisijaisesti pyrimme siihen että kaikki verkkokaupassa olevat tuotteet löytyvät varastosta heti.

Tuotteen palautusoikeus/Takuu

Palautuksista on aina sovittava kanssamme etukäteen. Puh. +358 (0)44 7700250 tai info@musiikkitarvike.fi Tuotteissa on maahantuojien niille myöntämä takuu!

Tuotevirheen korjaaminen

Jos tuotteessa on joku tekninen vika niin se huolletaan takuu-huollossa tai vaihdetaan uuteen. Kyseisissä tapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä henkilökuntaan. Takuuasiat sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Muuta infoa

Emme ota vastuuta hinnastoissa tapahtuvista kirjoitusvirheistä. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä henkilökuntaan. Verkkokaupan sivuilla on vain pieni osa tuotteistamme. Mikäli et löydä haluamaasi tuotetta sivuiltamme otathan ystävällisesti yhteyttä henkilökuntaan. Tuotteen varastosaldon näyttäessä nollaa, ole hyvä ja tarkista päivän hinta tuotteelle henkilökunnalta.